Ověřené developerské společnosti

Crestyl Real Estate


je českou společností zabývající se výstavbou víceúčelových projektů s rezidenční, retailovou a komerční funkcí. Na trhu působí již od roku 1996 a od té doby má ve svém portfoliu mnoho projektů luxusního bydlení i pozemků pro výstavbu rodinných domů.


JRD Development


se od roku 2003 věnuje rezidenční výstavbě. Je lídrem na trhu s výstavbou nízkoenergetických a pasivních bytových domů. Ve svém portfoliu má již více než 20 úspěšně dokončených ekologicky šetrných rezidenčních projektů.


Geosan Development


zaměřuje hlavně na rezidenční výstavbu v Praze. Její portfolio zahrnuje menší projekty i revitalizaci brownfieldů, bytové stavby i veřejné prostory a občanskou vybavenost.


Karlín Group


je společnost, která začala již v roce 1997 realizovat projekty v pražském Karlíně. Developerské aktivity směřuje s pokračujícím rozvojem i do dalších městských částí Prahy a za své projekty získává množství prestižních ocenění. Zaměřuje se i na byty vhodné k investici.


Horizon Holding


je izraelská developerská společnost působící na českém trhu od roku 2001 a od té doby se zaměřuje na rezidenční výstavbu středních a velkých projektů po celé Evropě.


Natland Real Estate


je společnost spadající pod NATLAND Group a věnující se rezidenčnímu developmentu na českém a slovenském trhu. Spolu s partnery realizovala projekty v objemu zhruba 3 miliardy korun, z nichž některé byly oceněny prestižními cenami.


Preco Group


je ruská developerská společnost působící hlavně v Praze. Vznikla v roce 2008 a od té doby působí ve sféře průmyslové a bytové výstavby.


Penta Real Estate


je součástí finanční skupiny Penta, která působí od roku 1994 mimo jiné i v oboru rezidenčního developmentu. Působí v zemích po celé Evropě, kde spolupracuje s předními architekty a inženýry.


KKCG Real Estate


je členem investiční skupiny KKCG. Byla založena v roce 2012 a hlavním předmětem její činnosti je rezidenční a komerční development a facility management. Vizí společnosti je vytvářet trvalé hodnoty spojením genia loci s inovativní architekturou v duchu zásad udržitelného rozvoje.

Související příspěvky

Koronakrize změnila strukturu poptávky po nemovitostech
Trh

Koronakrize změnila strukturu poptávky po nemovitostech

Většina nemovitostí je rozprodaná ještě před jejich dokončením
Trh

Většina nemovitostí je rozprodaná ještě před jejich dokončením